Regelmatig worden door CCO, haar leden en leveranciers workshops voor leden georganiseerd waarbij vakkennis gedeeld wordt.
Zo gaf de plaatselijke keurslager, lid van één van de kookgroepen, een demonstratie hoe je een Texels lam het beste kon fileren en een jaar later hoe dat gaat bij een half varken. Indrukwekkend en bijzonder om mee te maken!
![Fileren van een half varken Fileren van een half varken](https://i0.wp.com/kookclubouderkerk.nl/wp-content/uploads/2015/12/IMG_4661.jpg?w=371&h=371&crop=1&ssl=1)
![IMG_4663 IMG_4663](https://i0.wp.com/kookclubouderkerk.nl/wp-content/uploads/2015/12/IMG_4663.jpg?w=371&h=371&crop=1&ssl=1)
![IMG_4664 IMG_4664](https://i0.wp.com/kookclubouderkerk.nl/wp-content/uploads/2015/12/IMG_4664.jpg?w=371&h=371&crop=1&ssl=1)
![IMG_4678 IMG_4678](https://i0.wp.com/kookclubouderkerk.nl/wp-content/uploads/2015/12/IMG_4678.jpg?w=371&h=371&crop=1&ssl=1)
Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.