Vrijblijvend meekoken

Ben je geïnteresseerd in een lidmaatschap van onze kookclub? Kook dan vrijblijvend met ons mee! Dat kan voor heren op een woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, voor dames op een vrijdag en zaterdag.

Hoe werkt dit?

Meld je aan via onderstaand contactformulier en geef aan naar welke kookavond je voorkeur uitgaat. Je ontvangt dan per email een uitnodiging voor de eerstkomende kookavond, waarop er ruimte is voor een introducé. Ben je dan in de gelegenheid? Bevestig dan aan de avond-coördinator dat je er bij bent op deze gezellige avond met een geweldige, eigenhandig gemaakte maaltijd.

Wanneer kun je lid worden?

Iedere kookgroep is autonoom in haar besluitvorming ten aanzien van nieuwe leden. Je kunt drie keer als aspirant-lid vrijblijvend meekoken voordat je gevraagd kunt worden om lid te worden. Indien je lid wilt worden, wordt er vooraf in de kookgroep over je gestemd… het besluit hangt af van de zittende leden! Wanneer je lid kunt worden, word je gevraagd om de eerstkomende keer de zogenaamde “Borrelhap met het predicaat UITSTEKEND!” te serveren. Vervolgens ontvang je dan je officiële lidmaatschap en koksbuis van de club (na betaling van het entreegeld en de contributie, uiteraard). Meer informatie over het lidmaatschap: klik hier.

Aanmelden om mee te koken