IngrediëntenAanwijzingen
Lees meer
Archives
Aardbeien-bosbessentaartjes met mascarpone
IngrediëntenAanwijzingen
Lees meer
Bosvloer met een parfait van frangelico gerold in hazelnootpraliné
IngrediëntenAanwijzingen
Lees meer
Hangop met mango compote, basilicum siroop en gesuikerde amandelen
IngrediëntenAanwijzingen
Lees meer
Clafoutis van perenconfituur naar een recept van peren uit de abdij van Timadeuc met vanille en esdoornsiroop
IngrediëntenAanwijzingen
Lees meer
Cornetto’s van brickdeeg met mousse van witte chocolade met lavendel, karamel van gecondenseerde melk en een sorbet van framboos.
IngrediëntenAanwijzingen
Lees meer
Mango variatie
IngrediëntenAanwijzingen
Lees meer
Wilde perziken uit de oven met tijmijs
IngrediëntenAanwijzingen
Lees meer
Gepocheerde ananas met Pedro Ximénez
IngrediëntenAanwijzingen
Lees meer
Taartje van Fourme d’Ambert en peer
IngrediëntenAanwijzingen
Lees meer