2 kg mosselen – gespoeld en gesorteerd
4 cm gember fijngehakt
1 bol knoflook fijngehakt
4 rode pepers fijngehakt
4 el Tausi bonen (gefermenteerde zwarte soaja boon)
2 dl Shaoxing (chinese rijstewijn)
3 tl maïzena
1
Snijd peper, knoflook en gember fijn, bak in wok. Voeg Tausi bonen toe. Blus af met Shaoxing, gemengd met maïzena en schep de mosselen er doorheen. Wok ze tot de juiste gaarheid.
2
Serveer in diep bord of kom.
Ingrediënten
2 kg mosselen – gespoeld en gesorteerd
4 cm gember fijngehakt
1 bol knoflook fijngehakt
4 rode pepers fijngehakt
4 el Tausi bonen (gefermenteerde zwarte soaja boon)
2 dl Shaoxing (chinese rijstewijn)
3 tl maïzena
Aanwijzingen
1
Snijd peper, knoflook en gember fijn, bak in wok. Voeg Tausi bonen toe. Blus af met Shaoxing, gemengd met maïzena en schep de mosselen er doorheen. Wok ze tot de juiste gaarheid.
2
Serveer in diep bord of kom.