Email Paté lolly met cranberrysaus Amuse 2015-01 december 30, 2015 Opbrengsten: 30 pers. Ingrediënten Paté (ca 600 gr) 10 eetl. gedroogd rood fruit 30 lolly stokjes 20 eetl. cranberrysaus Aanwijzingen Paté 1Snijd van de paté stukjes van 20 gr. Rol deze met natte handen tot rolletjes. 2Hak het gedroogd fruit heel fijn. Rol de paté bolletjes hier doorheen. 3Leg de bolletjes paté op een bord, dek deze af met huishoudfolie en zet ze koel weg. Voorbereiding 1Laat voor gebruik de paté bolletjes op kamer temperatuur komen. 2Verwarm de cranberry saus een beetje ( net de kou eraf). 3Schep in elk amuse glaasje 1 eetlepel saus. 4Prik het bolletje paté op een lollystokje en zet deze in de saus. close full screen 00:00 0 Reviews Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.