10 puntjes brie
2,5 Granny Smith
Citroensap
1,5 borrelglazenwitte wijn
1,5 borrelglazen Chartreuze (groen)
15 el Rinse appelstroop
10 krullen ganzenlever (180 gr)
1
Schil de appel. Rasp ze en vermeng met de citroensap en zet koel weg.
2
Los de appelstroop op in de witte wijn en de Chartreuze.
3
Leg de puntjes brie op bakpapier en grill of brand met de brander deze aan een kant.
4
Leg op een koud bord een bergje appel, daarop de brie. Garneer met de leverkrul en nappeer de saus er omheen.
Ingrediënten
10 puntjes brie
2,5 Granny Smith
Citroensap
1,5 borrelglazenwitte wijn
1,5 borrelglazen Chartreuze (groen)
15 el Rinse appelstroop
10 krullen ganzenlever (180 gr)
Aanwijzingen
1
Schil de appel. Rasp ze en vermeng met de citroensap en zet koel weg.
2
Los de appelstroop op in de witte wijn en de Chartreuze.
3
Leg de puntjes brie op bakpapier en grill of brand met de brander deze aan een kant.
4
Leg op een koud bord een bergje appel, daarop de brie. Garneer met de leverkrul en nappeer de saus er omheen.